Kikundi op kantoor?

Voor werkgevers

  • Gun jij je medewerkers goede koffie?
  • Gun jij koffieboeren geld voor hun waar?
  • Vindt jouw bedrijf duurzaamheid en sociaal ondernemen belangrijk?
  • Moet het wel betaalbaar blijven?

Voor medewerkers

  • Wil jij op kantoor heerlijke specialty coffee drinken?
  • Wil jij graag versgebrande koffie op kantoor?
  • Wil jij dat jouw werkgever kiest voor fair trade-koffie?
  • Wil jij de koffieboeren van Kikundi steunen?


Probeer dan eens Kikundi Koffee.

Ik wil Kikundi proberen

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten bieden wij maatpakketten. Wil je bijvoorbeeld niet alleen koffie, maar ook een koffieautomaat? Met of zonder onderhoud? Graag bespreken wij de mogelijkheden. Neem gerust eens contact op. Of probeer onze koffie eerst eens.

Ik wil Kikundi proberen                Ik wil graag een Kikundi-maatpakket

Wie gingen u voor?

De volgende organisaties schenken Kikundi Koffee. Ze gunnen hun medewerkers en klanten lekkere koffie. En ze gunnen de koffieboeren geld voor hun waar.

 

Image result for vertimart            Fieldfisher                   Logo

 

              

Logo  Bril en lens logo

Reviews

“We drinken al bijna vijf jaar Kikundi Koffee als espresso en zijn nog steeds zeer tevreden. Een hele goede faire koffie, waarvan de koffieboer en zijn familie ook direct beter worden!”

Jetske Piek

“Kikundi is mijn favoriete single origin Afrikaanse koffie. Niet te donker gebrand, vol van smaak en met de juiste fruitigheid. Perfecte boon voor espresso- en cappuccino-drankjes. Fair trade natuurlijk en voor een prima prijs.”

Rutger van de Belt

“Koffie die de wereld iets beter maakt”

Noordhollands Dagblad

30 juni 2018

“Wij willen graag dat koffie op kantoor een bijzondere ervaring geeft, en dat zowel de espresso als de lungo een aantrekkelijke volle smaak heeft. Kikundi Koffee heeft dat allemaal: een heerlijke specialty coffee. En belangrijker nog: de bonen worden fairchain geleverd en een groot deel van de opbrengst vloeit direct terug naar de koffieboeren in Tanzania. Dat ervaar je, iedere dag weer!”

Jan Schouten

Partner Fieldfisher N.V.

“Na bijna 5 jaar in Tanzania te hebben gewoond, haal ik nu al 5 jaar Tanzania in huis met Kikundi Koffee. De verfijnde en pure smaak zorgen ervoor dat ik geen andere koffie meer bestel. Daarbij vind ik het een prachtig fairtrade project.”

Alberta Thiadens

“Ik proef dat het geen standaardkoffie is. Hij is erg lekker. Smaak is verfijnd en zacht. En gelukkig niet te fruitig, wat bij veel Afrikaanse koffies wel het geval is.”

Anoniem

“Vanmorgen je koffie geproefd. Heerlijk! Vers aroma, mooie crèmelaag, lekker gebrande smaak, volle koffie, niet zo sterk en Mark roemde de bosvruchten.”

Anoniem

“Heerlijke koffie met een win-win-aspect: de boer krijgt een eerlijke prijs en wij heerlijke koffie. Super, we willen niet meer anders.”

Wim Smiet

“Men refereert bij ons niet meer aan koffie, maar aan een commodity. Als in: “Hey, de Kikundi is bijna op, ik begin nu aan de laatste zak!”

 

Vincent van der Meijden

Directeur Pacer

“Wij drinken Kikundi Koffee vanaf het moment dat Marc en Rommert begonnen met het importeren van de bonen. De koffie is heerlijk, stevig van smaak en zacht. De bonen worden in Amsterdam gebrand. Altijd goed!”

Rogier Gijsbers van Wijk

“Kikundi Koffee is zo heerlijk dat ik geen andere koffie meer koop. Ik ben ook blij dat zo veel Tanzaniaanse gezinnen hier nu van kunnen leven.”

Ria Janssen

“Al jaren drinken we bonenkoffie die we zelf malen. Enkele jaren geleden overgestapt. Het idee achter deze koffie spreekt ons erg aan. En we zijn er bij gebleven. De koffie heeft diepte en een goede smaak. Perfecte koffie voor espresso en filterkoffie. Kikundi is lekkere koffie met een goed gevoel.”

Michel Wagemans

“Mmmm heerlijk! Behoorlijk stevig ook. Ik proef heel veel chocoladetonen, ook al staat dat niet op de verpakking. Eerlijk, diep en krachtig!”

Marie-Cecile Widdershoven

“Na drie weken Italië, waar de koffie niet slecht is, was het vooral mijn kopje Kikundi in de ochtend waardoor ik het ook weer fijn vond om thuis te zijn. :-|

Binnenkort maar eens een zak meenemen naar kantoor, want die koffie daar vind ik nu niet meer zo lekker…”

Maarten Lodewijks

“Wow, wat een heerlijke koffie. Kikundi heeft een krachtige smaak, maar subtiel. En ook nog fair trade geproduceerd in Afrika. Mijn koffiecirkel is rond. Thnx, guys!”

Joost Haeck

“Als je een heerlijke kop koffie wilt drinken en je daardoor kunt verbinden met een goed en eerlijk project in Tanzania, dan smaakt de koffie dubbel zo lekker.”

Jeroen Baars

“Wij drinken al jaren Kikundi Koffee als filterkoffie bij het ontbijt. Lekker stevig en zuiver. Goed begin van de dag!”

Frank van ’t Geloof

“Kikundi is de lekkerste espressoboon die ik ken. Ik mag maar 1 kopje koffie per dag. Als iemand mij een kopje koffie aanbiedt, dan sla ik dat vriendelijk af. Ik wacht wel even tot ik thuis ben…”

Elise Stevens

“Kikundi Koffee heeft alles wat ik zoek in een koffieboon: smaak, versheid en fair trade. Ik drink alleen nog maar Kikundi.”

Anne Wackie Eysten

© 2021 Kikundi Koffee — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑