fbpx

Koffieabonnement

Koffieabonnement voor thuis of op werk?

Altijd genieten van lekkere, versgebrande koffie?
Kies dan voor een koffieabonnement van Kikundi. Onze Arabica koffiebonen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit en worden duurzaam verbouwd.

Voordelen van een koffieabonnement

 • Altijd verse koffie in huis of op kantoor.
 • Gratis verzending bij een Medium of Large abonnement.
 • Naar keuze bonen, espresso- of filtermaling.
 • Flexibel: Je kunt het abonnement op elk moment stoppen of aanpassen.

Zo werkt een koffieabonnement bij Kikundi

 • Kies je koffieabonnement: Small, Medium, Large of Anders.
 • Kies je maling: bonen, espresso- of filtermaling.
 • Maak eenmalig een account aan.
 • Betaal je abonnement via iDeal.

Over onze koffie

Levering van jouw koffieabonnement

 • Eerste levering: drie dagen na begin abonnement.
 • Volgende levering: een keer per maand op donderdag.
 • Abonnement Anders: een keer per week, 1x per 2 weken of 1x per maand op donderdag.
 • De koffiepakketten worden bezorgd door DHL.

 

Zie het overzicht van de abonnementen hieronder.

Overzicht abonnementen

Bekijk hieronder alvast de abonnementen.

 Abonnement

Small

Medium

Large

Anders

Aantal kopjes per dag

2

☕️☕️

4

☕️☕️☕️☕️

8

☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

……
Levering

1x per maand

1x per maand

1x per maand

zelf kiezen:

1x per week
1x per 2 weken
1x per maand

Hoeveelheid

2 x 250
gram

2 x 500
gram

4 x 500
gram

zelf kiezen
Prijs per maand

€12,00*

€22,00*

€44,00*

afhankelijk van keuze
Verzendkosten

€5,90

Gratis verzending

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf 1 kilo
Bestellen?

* Exclusief btw


Reviews

“De smaak is pittig en rijk. De crema is mooi van kleur en consistentie, en blijft stabiel ook bij omroeren met suiker en/of koffiemelk. Ik ben blij met de afbreekbare capsules. Alles overziend: value for money en een aanrader voor de koffiecupjes liefhebber, respectievelijk de gemiddelde Nespresso junk.”

Philipp Terstappen

“Ik gebruik al 20 jaar N*******o cupjes, waarbij alternatieve merken bijna altijd tegen vielen. Ik ben blij verrast door de nieuwe Kikundi espresso koffiecupjes. De smaak is minstens zo goed en heeft zelfs iets meer karakter. Groot pluspunt is het duurzame cupje en de praktische groot verpakking met 100 cupjes. Dit maakt mij samen met de persoonlijke service nu al een fan!”

Martijn Nout

“Omdat ik de enige koffieliefhebber in huis ben, zijn Kikundi Koffee cupjes de ideale oplossing voor mij. Een eerlijke prijs voor de boer, 100% composteerbaar en heel lekker!”

Ronald Hoogeweg

“Lekkere volle koffie, stevig van smaak maar niet te intens. Voor mij het perfecte begin van de dag waarin ik de koffie maak voor mijn cappuccino. Zelf werkzaam bij een impact bedrijf, waardoor ik het des te meer waardeer dat ik weet waar de koffie vandaan komt.”

Esther Jansen

“We drinken al bijna vijf jaar Kikundi Koffee als espresso en zijn nog steeds zeer tevreden. Een hele goede faire koffie, waarvan de koffieboer en zijn familie ook direct beter worden!”

Jetske Piek

“Kikundi is mijn favoriete single origin Afrikaanse koffie. Niet te donker gebrand, vol van smaak en met de juiste fruitigheid. Perfecte boon voor espresso- en cappuccino-drankjes. Fair trade natuurlijk en voor een prima prijs.”

Rutger van de Belt

“Koffie die de wereld iets beter maakt”

Noordhollands Dagblad

30 juni 2018

“Wij willen graag dat koffie op kantoor een bijzondere ervaring geeft, en dat zowel de espresso als de lungo een aantrekkelijke volle smaak heeft. Kikundi Koffee heeft dat allemaal: een heerlijke specialty coffee. En belangrijker nog: de bonen worden fairchain geleverd en een groot deel van de opbrengst vloeit direct terug naar de koffieboeren in Tanzania. Dat ervaar je, iedere dag weer!”

Jan Schouten

Partner Fieldfisher N.V.

“Na bijna 5 jaar in Tanzania te hebben gewoond, haal ik nu al 5 jaar Tanzania in huis met Kikundi Koffee. De verfijnde en pure smaak zorgen ervoor dat ik geen andere koffie meer bestel. Daarbij vind ik het een prachtig fairtrade project.”

Alberta Thiadens

“Ik proef dat het geen standaardkoffie is. Hij is erg lekker. Smaak is verfijnd en zacht. En gelukkig niet te fruitig, wat bij veel Afrikaanse koffies wel het geval is.”

Anoniem

“Vanmorgen je koffie geproefd. Heerlijk! Vers aroma, mooie crèmelaag, lekker gebrande smaak, volle koffie, niet zo sterk en Mark roemde de bosvruchten.”

Anoniem

“Heerlijke koffie met een win-win-aspect: de boer krijgt een eerlijke prijs en wij heerlijke koffie. Super, we willen niet meer anders.”

Wim Smiet

“Men refereert bij ons niet meer aan koffie, maar aan een commodity. Als in: “Hey, de Kikundi is bijna op, ik begin nu aan de laatste zak!”

 

Vincent van der Meijden

Directeur Pacer

“Wij drinken Kikundi Koffee vanaf het moment dat Marc en Rommert begonnen met het importeren van de bonen. De koffie is heerlijk, stevig van smaak en zacht. De bonen worden in Amsterdam gebrand. Altijd goed!”

Rogier Gijsbers van Wijk

“Kikundi Koffee is zo heerlijk dat ik geen andere koffie meer koop. Ik ben ook blij dat zo veel Tanzaniaanse gezinnen hier nu van kunnen leven.”

Ria Janssen

“Al jaren drinken we bonenkoffie die we zelf malen. Enkele jaren geleden overgestapt. Het idee achter deze koffie spreekt ons erg aan. En we zijn er bij gebleven. De koffie heeft diepte en een goede smaak. Perfecte koffie voor espresso en filterkoffie. Kikundi is lekkere koffie met een goed gevoel.”

Michel Wagemans

“Mmmm heerlijk! Behoorlijk stevig ook. Ik proef heel veel chocoladetonen, ook al staat dat niet op de verpakking. Eerlijk, diep en krachtig!”

Marie-Cecile Widdershoven

“Na drie weken Italië, waar de koffie niet slecht is, was het vooral mijn kopje Kikundi in de ochtend waardoor ik het ook weer fijn vond om thuis te zijn. :-|

Binnenkort maar eens een zak meenemen naar kantoor, want die koffie daar vind ik nu niet meer zo lekker…”

Maarten Lodewijks

“Wow, wat een heerlijke koffie. Kikundi heeft een krachtige smaak, maar subtiel. En ook nog fair trade geproduceerd in Afrika. Mijn koffiecirkel is rond. Thnx, guys!”

Joost Haeck

© 2021 Kikundi Koffee — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑