Biologische koffie: eerlijk, duurzaam en lekker!

Aranga-koffie wordt biologisch verbouwd. Is de koffie biologisch gecertificeerd? Ja, de productie is gecertificeerd door het Tanzaniaanse KilimoHai. Om gecertificeerd te worden door een Europees Certificeringsinstituut, zoals Skall, moet het gehele productieproces gecertificeerd zijn. Denk hierbij aan het transport, de opslag, het branden en het verpakken van de bonen. Dit is een kostbaar proces. In deze fase besteden wij dat geld liever aan de boeren die de koffie verbouwen. Door het directe contact met de boeren hebben wij het volste vertrouwen in hun biologische productie en in de zeer hoge kwaliteit koffie die zij produceren.

Biologische koffie

 

Drinkt u ook graag biologische koffie? Probeer Kikundikoffee vrijblijvend uit!

En wist u al dat Kikundikoffee gemiddeld 3 keer de fairtrade prijs betaalt aan de koffieboeren, zonder dat u daarvoor meer betaald? Wij van Kikundi, streven naar een duurzame productieketen waar de koffieboeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun diensten, zodat u kunt blijven genieten van heerlijke, duurzame koffie.

Wanneer u Kikundikoffie drinkt, geniet u niet alleen van de lekkerste koffie, maar levert u eveneens een sociaal-maatschappelijke bijdrage! Lekker, eerlijk en duurzaam; dat is de waardepropositie die wij ten aller tijden blijven nastreven. Doet u ook mee?

Probeer onze biologische koffie vrijblijvend uit!